Estée Kookt

Restaurant 't Amusement

Dineren op niveau

Eetwinkel STROOM

Een gezonde bijeenkomst

Petit Vieux paris

Bourgondisch Frans genieten

previous arrow
next arrow
Slider

Estée kookt veel en graag. Wil je dat ze ook een keer voor jou komt koken? Dat kan!
De culinaire kunsten van Estée zijn in te zetten tijdens verschillende gelegenheden.

Private chef 

Voor een feestje, productlancering, bedrijfsborrel of andere gelegenheid die wordt gehouden op een locatie met keuken is het mogelijk om Estée als chef in te huren. Ze zal dan live de gerechten bereiden. Uiteraard zijn wensen zoals ingrediënten, aantal gangen en eventuele uitleg bij de ingrediënten of gerechten bespreekbaar.

Bekijk hier de brochure ‘Eten bij Estée’ of scroll naar beneden om de mogelijkheden te bekijken voor de zaken die Estée uitbaat. Meer informatie over het aangaan van een samenwerking met Estée zelf vind je op de pagina samenwerken.

Catering vanuit ’t Amusement 

’t Amusement is de thuisbasis van Estée. Hier worden verrassingsmenu’s geserveerd van 4- tot 7-gangen. Op maandag en dinsdag is het mogelijk om het restaurant af te huren voor uw gezelschap. Het is ook mogelijk om de gerechten van ’t Amusement (evt. is een 3-gangen menu ook mogelijk) op een externe locatie geserveerd te krijgen.

Catering vanuit Eetwinkel STROOM

STROOM serveert een gezond alternatief als het neerkomt op catering. Het is mogelijk om zowel lunch als diner te laten verzorgen. Ga eens voor een verrassend buffet tijdens een verjaardag of een bedrijfsevenement! Catering vanuit STROOM kan zowel op locatie geleverd worden, als verzorgd in onze locatie in het Gulden Hart. Een unieke plek in een omgebouwde kerk!

Catering vanuit Petit Vieux Paris

Op zoek naar een avond Joie de Vivre? Franse gezelligheid in een kneuterige setting? Dat kan bij Petit Vieux Paris! Dit kleine zaakje is af te huren voor groepen vanaf 30 personen. Geniet u liever van de Franse keuken bij u op locatie? Ook dat is bespreekbaar. Neem contact op voor de mogelijkheden.